Ücretsiz Otel Rezervasyon Scripti

Yorum Yok
Ücretsiz Otel Rezervasyon Scripti

Web sitenize basit bir rezervasyon formu ekleyin ve çevrimiçi rezervasyon toplamaya başlayın. Otel Rezervasyon Formu ile web sitenize tamamen BEDAVA ve birkaç basit adımla bir rezervasyon fonksiyonu ekleyebilirsiniz. 
Açıklama
Oda rezervasyonları almak ve konuklarınızın iletişim bilgilerini ve tercihlerini toplamak için ücretsiz otel rezervasyonu bültenimizi kullanın.
Kaynak Kodu - tarih seçicileri, açılır menüler, metin kutuları ve alanlar aracılığıyla işleyebileceğiniz çok sayıda desteklenen alan vardır.
Alanların bir kısmı onaylanır ve varsayılan olarak gereklidir. Kendi logonuzu ekleyebilir veya rezervasyon formunu istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Sorularınız varsa, yardıma / özelleştirmeye ihtiyacınız varsa veya yalnızca bir geliştirme öneriniz varsa, lütfen bize aşağıdaki yorum formunu bırakın.
Tam olarak desteklenen Otel Rezervasyon Sistemimizi de kontrol etmeyi unutmayın.
Nasıl kurulur
Rezervasyon formunu web sitenize yerleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin:
1) zip dosyasını indirin ve açın.
2) web sitenizde bir klasör oluşturun, örneğin www.website.com/reservation-form/ ve ardından tüm dosyaları bu klasöre kopyalayın.
3) script.php dosyasını düzenleyin ve 6. satırda rezervasyon detaylarını alması gereken e-posta adresini girin.
define ('_ EMAIL_TO', 'email@hotel.com');
4) bir web tarayıcısı kullanarak www.website.com/reservation-form/ adresini açın. Rezervasyon formu yüklenmeli.
Logoyu ve / img / klasörde kullanılan arkaplan resmini değiştirebilirsiniz.
Bu ücretsiz scripti aşağıdan indirebilirsiniz.
demo İndir

Yorum emojileri aktiftir. Yukarıdaki seçeneklerden emoji seçip daha canlı bir yorum sistemi oluşturabilirsiniz makalelerime göz attığın için teşekkürler.