Blogger Yemek Tarifleri Teması

Yorum Yok
Blogger, Blogger premium tema, Blogger Yemek Tarifleri Teması, ücretsiz Blogger premium temalar, ücretsiz Blogger teması,

Blogger Yemek Tarifleri Teması 


Bizleri Blogger platformuna bağlanayan kolay ve işlevsel bir kullanışı oluyor. Gerek tema düzenleme, gerek SEO açısından Google kendi platformu olan Blogger'ı daha çok seviyor ve bu da biz webmasterların işine geliyor. Tabi birde ücretsiz olması bunun cabası.

Yazı yazmaktan ziyade insanlarla bir şeyler paylaşmanın verdiği hazzı hiçbir şey vermiyor bu hayatta. Olabildiğince yaptığım işleri ücretsiz yayınlamaya çalışıyorum. 
Sizlere de Blogger için bu güzel yemek tarifi temasını paylaşmak istedim. Umarım paylaşımlarım bir kaç insana da olsa ulaşıyordur veya faydalanabiliyordur. 
Benim için en önemli şey siz değerli okurlarımın yorumlarıdır. Her konu için yorum yapabilirsiniz. Cevapsız yorum bırakmıyorum.

Temayı yüklemek için : indirdiğiniz .txt dosyasının içindekileri kopyalayın ve Blogger panelinden Tema > HTML'yi Düzenleye tıklayın hepsini seçin, kopyaladığınız tüm kodları yapıştırın ve kaydedin.

Not : Temanızın aynı şekil yedeğini alırsanız sizin için faydalı olur.
Eğer olaki düzenleme ile ilgili yardıma ihtiyacınız olursa lütfen yorum atın. En kısa sürede cevap vereceğime emin olabilirsiniz.
Umarım Blogger Yemek Tarifleri Sitesi Teması'nı beğenirsiniz.
Demo İndir

Yorum emojileri aktiftir. Yukarıdaki seçeneklerden emoji seçip daha canlı bir yorum sistemi oluşturabilirsiniz makalelerime göz attığın için teşekkürler.